Fletter har lenge vært en stabil hårtrend. Men det er ingen grunn til å bruke masse tid på å lage kunstferdige kjempefletter for å følge trenden. Små fletter gir også stor forandring!

Hvis du har langt hår, kan det for eksempel gjøres superenkelt ved å bare lage en løsthengende bitteliten flette eller to og la håret ellers henge fritt.

Les også: Fem flotte fletter du lager på fem minutter.

En annen måte å gjøre det enkelt på, er å starte på en helt vanlig nakkeflette – men bare flette et par-tre ganger før du lar resten av håret henge som en hestehale. Husk at det ikke trenger å se så polert ut, det skal være litt rufsete og bohemsk. Det betyr at du heller ikke trenger å bruke så lang tid på å få fletta perfekt. Vinn-vinn!

Har du lyst å ta det ett skritt lenger, kan du lage franske minifletter – enten i sideskillen eller i midtskillen som Kate Bosworth. Denne frisyren er kjempefin om du har skulderlangt hår:

Om du vil gjøre det enkelt eller komplisert, med små eller store fletter – her er det bare din egen fantasi som setter grensene. Og for å sparke fantasien litt i gang: Sjekk ut disse bildene til inspirasjon!