Det er ingen hemmelighet at vi elsker kjendiser som bruker hårfrisyren sin til å fornye seg selv. De som tør å gjøre dramatiske skifter i både lengde og farge er superspennende å følge med på for oss som er over gjennomsnittet interessert i hår og stil.

En av favorittene våre er Anne Hathaway, som du kanskje har sett på kino i Ocean’s 8 i sommer. Hun er så heldig å ha blitt utstyrt med tykt hår med nydelig fall, men har likevel flere ganger klippet seg kort. Et perfekt eksempel på at pixie-frisyren kan være superfeminin! Hun ser like fresh ut med pixie som bob som langt hår – med lugg og uten lugg.

Les også: Dama som kler ALLE frisyrer

Anne Hathaway ses som oftest med mørk brun farge, men har også noen ganger eksperimentert med både blond, lysere brun og rødbrune nyanser.

Her er bilder til inspirasjon! Og husk: Ser du en frisyre du faller for, hjelper vi deg gjerne med noe som ligner. Ta en screenshot på mobilen og ta den med til neste time!