Folk er forskjellige. Noen liker å forandre stil ofte, og har ny frisyre eller hårfarge flere ganger i året. Andre liker ikke så godt å ta sjanser med utseendet sitt, og beholder den samme sveisen i årevis.  Det er selvsagt helt greit!

Men selv de mest trygghetssøkende på hår-fronten har innimellom behov for å se litt forandring. Så da har vi i dag et godt tips til en endring som er bitteliten – men som likevel gjør en forskjell: Prøv å gå litt dypere med sideskillen!

Den dype sideskillen er nemlig veldig trendy nå. Det er også en kjempefin måte å skape litt forandring på. Omgivelsene dine vil kanskje ikke se hva som er nytt med deg, men de ser garantert at noe er annerledes!

Og hva mener vi med dyp sideskill, lurer du kanskje på? Det skal ikke så mye til, kanskje bare en centimeter lenger ut til siden enn hva du vanligvis gjør.

I utgangspunktet pleier vi å si at det beste stedet for en sideskill er der du havner hvis du trekker en linje loddrett opp fra det høyeste punktet på øyenbrynet ditt. Sånn som dette:

Skal du lage en skikkelig dyp sideskill, må du altså bevege deg mer ut til siden enn dette punktet.

Når du begynner å bevege deg veldig langt over på en av sidene med skillen, oppdager du kanskje at håret legger seg som en gardin foran det ene øyet. Da må det styles! Her er en finfin video som viser hvordan du med litt enkel tupering og bruk av stylingprodukter som gir tekstur sørger for at du beholder synet på begge øynene selv om du har laget en lekker, dyp sideskill:

Og til slutt: Her er noen bilder til inspirasjon, for hår i alle lengder.