Forskjellig tilbehør til håret er en av denne sesongens store hårtrender. Vi har tidligere skrevet om hvordan både hårspenner, svarte silkesløyfer og zigzag-bøylen er blitt superhot – og i tillegg er altså hårbåndet kommet tilbake for fullt.

Det aller mest trendy nå er hårbånd i skinn, en trend som startet på motevisninger i fjor men som på alvor ble sparket i gang da designeren Tom Ford viste frem sine høstmoter for 2018 i New York:

Et innlegg delt av TOM FORD (@tomford)

Enten hårbåndet er i skinn eller stoff, bør det være skikkelig bredt. Det gir deg også muligheter til å style det på forskjellige måter. Her er en video med noen tips til hvordan du kan gjøre det:

Og til slutt et lite supertips til de som sliter med at hårbåndet sklir ut av håret før du kommer ut døra hjemmefra. Hvis du har en limpistol tilgjengelig, kan du smøre et tynt lag lim på innsiden av hårbåndet. La det tørke godt før du bruker hårbåndet, så har du en gummioverflate på innsiden som sitter bedre i glatt hår.

Det vil også hjelpe å preparere håret godt med stylingprodukter. Her har vi mange gode produkter tilgjengelig i salongen – spør neste gang du er innom oss!