Har du langt hår, er du antagelig godt kjent med hestehalen. Den du slenger sammen i full fart fordi du ikke har tid til noe mer fancy, eller fordi det er for mange dager siden du vasket håret til at du kan gå med det utslått.

Vi har selvsagt ikke noe prinsipielt imot hestehaler – men tenker kanskje at man i blant kan bruke 2 minutter ekstra for å få den til å se litt mindre flat og kjedelig ut? Derfor har vi samlet sammen noen videoer med gode tips for dere som er glade i hestehalen.

I den første videoen lærer du tre triks: Hvordan du kan tvinne en liten hårlokk rundt strikken for å få den til å se litt mer glamorøs ut, hvordan du kan jukse det til så hestehalen ser lengre ut, og hvordan du kan bruke et par hårspenner for å få mer volum på den:

Smart, sant?

Les også: Slurveknuten – alternativet til hestehalen

Neste video gir noen gode tips til de av dere som har høyt hårfeste, og ønsker å kamuflere vikene som synes når håret dras bakover. Det første tipset om hvordan du løsner litt på håret slik at det ikke ligger så stramt bakover er definitivt det enkleste og beste. Men dersom du har komplekser for høye viker kan du også vurdere sminketriksene hun viser frem:

Siste video gir noen ekstra gode tips for hvordan du enkelt får mer volum i håret når du lager hestehalen:

Les også: Piff opp hestehalen med superhot svart sløyfe