Siden hun første gang dukket opp i suksess-serien «Big Bang Theory» i 2007, har skuespilleren Kaley Cuoco vært på kjendisenes A-lag.

Rollefiguren hennes i serien, Penny, er den klassiske blonde berta uten altfor mye omløp i toppetasjen. Signaturfrisyren var derfor lenge det lange, blonde håret.

Fargen har hun ikke eksperimentert så mye med (bortsett fra en kort periode med rosa nyanser), men lengden har senere variert fra langt via lob til den helt kortkorte pixiefrisyren hun hadde for tre år siden.

Og med en slik utstråling kler hun alt like godt – kanskje med unntak av dette morgenfjeset ???

De siste par årene har Kaley igjen spart på lengdene, og det lange håret er tilbake. Men har du noen gang sett henne med den kjedelige sparesveisen? Nei, antagelig ikke – fordi stylisten hennes har hatt en smart strategi underveis.

I et intervju med Glamour Magazine røpet hun at hun underveis i spareperioden holdt sidene og nakken kortklipt helt til håret på toppen hadde vokst seg langt nok til å «ta igjen» resten av lengdene. Dermed har Kaley Cuoco sett like smashing ut på den røde løperen i hele spareperioden fra pixie-frisyre til lange lokker.

Les også: 10 sparetips for deg som vil gå fra kort til langt hår.

Vi har samlet sammen noen bilder av Kaley med både langt, kort og oppsatt hår. Finner du en frisyre du faller for? La oss se på det sammen i salongen neste gang du er og klipper deg hos oss.