Vi har skrevet en del tidligere om hvordan accessoirer til håret er en superhot trend akkurat nå. For eksempel hårspenner, svart silkebånd, zigzag-bøylen og hårbånd.

Les også: Tilbehør til håret du kan lage selv

Og i dag: Skjerf! Et smalt silkeskjerf kan nemlig brukes på mange forskjellige måter i håret til å skape forskjellige uttrykk.

Vil du gjøre det helt enkelt, kan du bare knyte et silkeskjerf rundt hestehalen eller slurveknuten, og så er du klar til å gå på under ti sekunder:

Men hvis du vil legge bittelitt mer arbeid i det (ikke mye!), kan du for eksempel bruke skjerfet når du lager en flette, slik at skjerfet blir en del av fletta:

Du kan også bruke skjerfet som en del av hårknuten, som i denne videoen:

Hun bruker spin pins – sånne spiral-hårnåler – for å feste endene, men du kan like gjerne bruke vanlige hårnåler om det er det du har hjemme.

Husk også at du alltid må preppe håret før du setter i gang med stylingen! Ellers vil skjerfet skli ut før du har gått ut døra hjemmefra. Et hårskum med godt hold, en saltvannsspray eller tørrsjampo vil kunne gi håret nok tekstur slik at frisyren varer hele dagen.

Her er litt mer inspo for deg som vil prøve deg frem med skjerf!