Fargetrenden som heter silver granny dukket opp her til lands for noen år siden. Skal vi tro de utenlandske trendmagasinene og bloggerne, er den slett ikke død nå i 2018 heller!

Men i tillegg til sølvhåret har også andre metalliske nyanser blitt populære, både gull- og bronsetoner er farger som står sterkt i trendbildet. Den metalliske trenden kjennetegnes tydeligst ved at håret skinner skikkelig, som edelt metall.

Les også: Farvel til etterveksten

Det beste er at man ikke behøver å forandre fullstendig farge dersom man vil kaste seg på trenden. For noen kan det være effektfullt nok med noen metalliske striper som står i stil med den naturlige hårfargen.

Det viktige er at du velger nyanser som står til de øvrige fargene dine. Noen kler de varme gull- og bronsetonene, mens andre tar seg best ut med den kalde sølvtonen. Her tilbyr vi gjerne gode råd om hva som vil kle deg.

Her er noen bilder til inspirasjon! Vær klar med screenshot-knappen på telefonen – og ta med neste gang du skal på besøk til oss 😉

Les også: Joda, du kan også ha blått hår