Er du klar for litt fornyelse denne høsten? Heng deg på en av årets store hårtrender og be oss klippe en stram bob neste gang du har time!

De siste årene har lang bob, også kalt lob, vært det mest trendy. Men de siste månedene ser vi at du trygt kan fjerne noen centimeter og satse på den strenge, grafiske 90-talls boben.

Blant kjendisene som står i bresjen for trenden er Kardashian-gjengen:

Et innlegg delt av Khloé (@khloekardashian)

Bob-frisyren er jo også en av de eviggrønne trendene. Selv om trenden varierer i styrke, er det aldri direkte umoderne med en bob.

Vi kan tenke oss minst 5 grunner til å at frisyren kommer tilbake gang på gang:

1. Frisyren passer hele året. Den holder seg fint under en lue om vinteren, og blir minst like fin etter et besøk på stranden en sommerdag. En runde med føneren gjør den perfekt på 1-2-3.

2. Det er ingen regler for hvor lang en bob skal være. Har du kort hår, går det fort å spare til en kort bob, og har du langt hår kan du velge om du vil satse på en lob eller en bob rett over skuldrene.

3. Bob passer uansett skill og uansett hva slags lugg du har. Frisyren retter seg ganske enkelt etter ditt hår og er utrolig lettstelt. Du kan også variere med noen fletter i boben.

4. Denne frisyren bra ut på deg enten du har lyst eller mørkt hår, eller du er blant dem som leker deg med spennende farger.

5. Du kan klippe bob uansett om du har krøller eller helt rett hår. Frisyren danner uansett den perfekte rammen rundt ansiktet ditt.

Fristet? Her er litt flere bilder til inspirasjon: