Kvinne med krøller

Er det ikke rart? De som har helt flatt hår ønsker seg mer liv i håret med krøller, mens de som har krøller ønsker seg hår som lettere kan temmes. Vi blir liksom aldri fornøyde med det håret vi har.

Denne gangen skal vi gi noen hverdagstips til de med krøller – og da særlig til de som synes det kan være en prøvelse å holde orden på dem. De som opplever at krøllene om morgenen står til alle kanter og som ser at de rotete krøllene er blitt til et brusende fuglerede etter en omgang med børsten.

Her er tre småtips som får orden på krøllene – hver dag:

1. Sett opp håret

Med krøller i håret er det superenkelt å sette opp håret. Så lenge du går for en rufsete og tilfeldig stil, kan det gjøres superkjapt. Det kan for eksempel fungere å lage en løs topp av hele eller deler av håret, eller du kan feste små seksjoner av hår bak på hodet med noen hårnåler. Forsøk også gjerne med noen enkle fletter som du enten fester bak eller lar henge ned.

Les også: 5 feil du gjør når du setter opp håret hjemme

2. Lag en romantisk hestehale

En krøllete hestehale ser alltid fyldig og flott ut. Vil du ha en romantisk look, er det fint å la noen løse lokker henge ned på siden av ansiktet. Du kan også variere mellom å feste hestehalen i nakken eller midt på hodet – eller på en av sidene i nakken.

Les også: Hestehaletriksene alle burde kunne

3. Tem krøllene med produkter

Det finnes mange produkter du kan bruke for å forvandle krusete hår til vakre bølger. Vi har mye å velge mellom i salongen, og gir deg gjerne tips til hva du kan bruke som korter ned tiden du trenger å bruke på styling om morgenen. Hår er forskjellig – det gjelder også krøller – og vi kan anbefale hva som passer best til akkurat ditt hår.