Personvern

Denne personvernerklæringen forklarer hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi trenger dem.

Daglig leder i Plikstre AS, Kari W. Romøren, er behandlingsansvarlig for personopplysningene som blir samlet inn på denne nettsiden. Har du spørsmål etter å ha lest personvernerklæringen, ber vi deg om å ta kontakt på kari@plikstre.no.

Bruk av informasjonskapsler/cookies

Når du besøker våre nettsider, samler vi inn informasjon om hvordan du bruker nettsiden ved hjelp av informasjonskaplser (også kalt cookies). Det er ikke mulig for oss å identifisere deg personlig ved hjelp av disse informasjonskapslene.

De aller fleste nettsider bruker informasjonskapsler. En informasjonskapsel er en liten tekstfil som legges i internminnet til nettleseren du bruker, og som gir oss informasjon blant annet om hvordan besøkende bruker nettsiden. Informasjon vi samler inn via slike informasjonskapsler inkluderer for eksempel hvilken IP-adresse du har, hvilken type nettleser du bruker, hvilken bredbåndsleverandør du har, hvilket operativsystem du bruker, og hvilket tidspunkt du besøkte siden på. Vi understreker at ingen av disse opplysningene kan knyttes direkte til deg som person.

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler fra Facebook og Google. Disse bruker vi for å kunne analysere hvordan nettsiden blir brukt av besøkende, samt for å kunne målrette reklame mot de vi tror vil være mest interessert i våre tjenester.

De fleste nettlesere er stilt inn på å godta informasjonskapsler automatisk. Du kan likevel selv velge å endre på innstillingene i nettleseren din dersom du ønsker det. Hvordan du gjør det varierer fra nettleser til nettleser. Vi anbefaler å besøke siden nettvett.no for gode guider til hvordan du kan administrere bruk av informasjonskapsler i nettleseren din.

Deling av personopplysninger med tredjeparter

Personopplysningene vi henter inn deles ikke med utenforstående tredjeparter. Opplysninger som blir hentet inn av tredjeparter i informasjonskapsler kan behandle personopplysninger på vegne av oss, men ikke bruke dem til andre formål enn det som er nevnt i denne personvernerklæringen.

Rett til å begjære innsyn

Du har rett til å kreve innsyn i hvilke personopplysninger vi har lagret om deg, og hvordan de behandles. Dersom du ønsker mer informasjon om dette, ber vi deg om å ta kontakt på kari@plikstre.no.